Verzending & Levertijd

Een overeenkomst tussen de Koper en MOOII Babyspulletjes komt officieel tot stand zodra MOOII Babyspulletjes heeft bevestigd dat het haalbaar is. MOOII Babyspulletjes heeft het recht om zonder een reden te geven een bestelling of opdracht te weigeren. Daarnaast mag MOOII Babyspulletjes de keuze maken om bepaalde opdrachten te doen met als voorwaarde dat er een vooruitbetaling wordt gedaan.

Levering
Wanneer wij je bestelling ontvangen hebben, ontvang je een bevestiging via je email. Tijdens het bestelproces, kun je ervoor kiezen om de bestelling te verzenden of om deze af te halen.
Wanneer je ervoor kiest om de bestelling te laten verzenden, zal deze met PostNL worden verzonden. Wij vragen voor iedere bestelling onder de €75 die verzonden moet worden €5,50 verzendkosten. Bij bestellingen met een bedrag boven de €75 zijn de verzendkosten gratis.
Let op! Je bestelling wordt pas verstuurd nadat de betaling is voldaan. De betaling kan gedaan worden via iDEAL aan het einde van het bestelproces.
Wanneer je ervoor kiest om de bestelling af te halen, zal in overeenstemming met MOOII Babyspulletjes een afspraak worden gemaakt over de afhaaldatum & -tijd. Wij nemen z.s.m. contact met je op nadat je de bestelling geplaatst hebt via onze webshop. Bij afhalen kan je er ook voor kiezen om te betalen aan de deur.

MOOII Babyspulletjes probeert een zo snel mogelijke levering te verzekeren. In het punt hieronder (Leveringstermijn) trachten we een indicatie te geven van onze levertermijnen. Deze termijnen zijn echter indicatief en worden louter als aanwijzing gegeven. MOOII Babyspulletjes kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor vertragingen die worden opgelopen, buiten onze wil om.

De Koper bezorgt aan MOOII Babyspulletjes het leveringsadres. Indien dit adres foutief blijkt te zijn, valt dit onder de verantwoordelijkheid van de Koper en kunnen er extra kosten worden aangerekend.

Wanneer de bestelling goed bij ons vertrokken is, maar bij de verzendpartner (PostNL) kwijtraakt, dan kan MOOII Babyspulletjes hier niet voor aansprakelijk gesteld worden.

Zoals voorafgaand vermeld, kan de bestelling ook ter plaatse afgehaald worden.

Leveringstermijn
Zodra we de betaling ontvangen hebben, wordt jouw bestelling in behandeling genomen. MOOII Babyspulletjes probeert altijd zo snel mogelijk met de bestellingen aan de slag te gaan. We kunnen geen vaste leveringstermijn toezeggen, gezien onze producten vaak op maat worden gemaakt en daarvoor stoffen besteld moeten worden door MOOII Babyspulletjes. MOOII Babyspulletjes is daarom afhankelijk van haar leveranciers en hun leveringstermijnen. Producten die op voorraad zijn, kunnen gemiddeld binnen 1-5 werkdagen verstuurd worden. Producten die op maat gemaakt moeten worden, hebben een gemiddeld leveringstermijn van 2-14 werkdagen.

We versturen je pakketje via de post. Indien je niet aanwezig bent op het tijdstip van deze aflevering, ontvang je een schriftelijke kennisgeving in de brievenbus en kan je je pakketje vaak zelf afhalen in het postkantoor. Als je wil, kan je natuurlijk ook altijd je werkadres of het adres van een buur/vriend opgeven.

Voor afhalen: in overleg kan er een afspraak gemaakt worden tussen MOOII Babyspulletjes en de Koper om een afhaaltijdstip en –adres vast te leggen.