Algemene voorwaarden

De Verkoper:

MOOII Babyspulletjes is gevestigd te Nederland, te Tollewei 29, 8621 CX Heeg.

KVK nummer: 81705557

Mailadres: info@mooiibabyspulletjes.nl

Toepassing
Door het plaatsen van een bestelling gaat de klant akkoord met deze algemene voorwaarden. Onze algemene voorwaarden zijn geldig op alle artikelen die wij aanbieden. Zowel via de social media kanalen als mondeling of via tekstberichten.

Prijzen
De prijzen vermeld op de website / social media accounts zijn in euro’s, inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Ze zijn geldig op de dag wanneer ze op onze website / social media accounts worden aangeboden en op de dag dat de bestelling geplaatst wordt. Alle prijzen gelden per stuk, tenzij anders aangegeven. MOOII Babyspulletjes kan niet gehouden worden aan prijsvermeldingen die evident onjuist zijn, bijvoorbeeld als gevolg van kennelijke invoer-, zet- of drukfouten.

De verzendkosten worden berekend op basis van de tarieven van de post. Als je in Nederland woont, betaal je de standaard verzendkosten van €5,50.

Je kunt ons altijd contacteren om het pakketje persoonlijk af te halen in Heeg. Je betaalt dan geen verzendkosten.

Bestelling
Een overeenkomst tussen de Koper en MOOII Babyspulletjes komt officieel tot stand zodra MOOII Babyspulletjes heeft bevestigd dat het haalbaar is. MOOII Babyspulletjes heeft het recht om zonder een reden te geven een bestelling of opdracht te weigeren. Daarnaast mag MOOII Babyspulletjes de keuze maken om bepaalde opdrachten te doen met als voorwaarde dat er een vooruitbetaling wordt gedaan.

Betaling
Betaling aan MOOII Babyspulletjes kan gebeuren via iDEAL of contant.

Levering
MOOII Babyspulletjes probeert een zo snel mogelijke levering te verzekeren. In het punt hieronder (Leveringstermijn) trachten we een indicatie te geven van onze levertermijnen. Deze termijnen zijn echter indicatief en worden louter als aanwijzing gegeven. MOOII Babyspulletjes kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor vertragingen die worden opgelopen, buiten onze wil om.

De Koper bezorgt aan MOOII Babyspulletjes het leveringsadres. Indien dit adres foutief blijkt te zijn, valt dit onder de verantwoordelijkheid van de Koper en kunnen er extra kosten worden aangerekend.

Wanneer de bestelling goed bij ons vertrokken is, maar bij de verzendpartner (PostNL) kwijtraakt, dan kan MOOII Babyspulletjes hier niet voor aansprakelijk gesteld worden.

Zoals voorafgaand vermeld, kan de bestelling ook ter plaatse afgehaald worden.

Leveringstermijn
Zodra we betaling ontvangen hebben, wordt jouw bestelling in behandeling genomen. MOOII Babyspulletjes probeert altijd zo snel mogelijk met de bestellingen aan de slag te gaan. MOOII Babyspulletjes kan geen vast leveringstermijn toezeggen, gezien producten vaak op maat worden gemaakt en daarvoor stoffen besteld moeten worden door MOOII Babyspulletjes. MOOII Babyspulletjes is daarom afhankelijk van haar leveranciers en hun leveringstermijnen. Producten die op voorraad zijn, kunnen gemiddeld binnen 1-5 werkdagen verstuurd worden. Producten die op maat gemaakt moeten worden, hebben een gemiddeld leveringstermijn van 2-14 werkdagen.

We versturen je pakketje via de post. Indien je niet aanwezig bent op het tijdstip van deze aflevering, ontvang je een schriftelijke kennisgeving in de brievenbus en kan je je pakketje vaak zelf afhalen in het postkantoor. Als je wil, kan je natuurlijk ook altijd je werkadres of het adres van een buur/vriend opgeven.

Voor afhalen: in overleg kan er een afspraak gemaakt worden tussen MOOII Babyspulletjes en de Koper om een afhaaltijdstip en –adres vast te leggen. 

Reparatie en garantie
MOOII Babyspulletjes garandeert dat de artikelen naar verwachting zullen zijn en zullen voldoen aan de omschrijvingen van de artikelen. Let op: alle artikelen zijn handgemaakt en kunnen daarom iets afwijken.

De producten van MOOII Babyspulletjes zijn van goede kwaliteit, maar als er toch iets mis gaat en u kunt aantonen dat het buiten uw schuld gebeurd is, dan heeft u een garantie van 14 dagen na ontvangst. Reparaties zijn in dit geval kosteloos. De verzendkosten zijn wel voor rekening van de Koper.

Dus gaat je bestelling bij normaal gebruik vroegtijdig stuk of zit er een duidelijke fout in, dan heb je recht op reparatie of krijg je je geld terug. De keuze voor repareren of vergoeden ligt bij MOOII Babyspulletjes. De garantie vervalt wanneer de schade is ontstaan door verkeerd wassen of wanneer het product door onjuist gebruik beschadigd is.

De wasvoorschriften zijn te vinden op de social media kanalen en de website.

Reparaties na deze periode worden in rekening gebracht. Voordat u producten ter reparatie stuurt, stuurt u een mail naar info@babyspulletjes.nl.

Er kan geen gebruik gemaakt worden van het herroepingsrecht als:
– de artikelen naar de wens van de consument is gemaakt.
– er persoonlijke eigenschappen zijn toegevoegd aan de artikelen, zoals een naam of geboortedatum.

Natuurlijk doen wij onze uiterste best om je blij te maken met je bestelling, maar het zou kunnen dat je na ontvangst van je bestelling toch niet helemaal tevreden bent. Om die reden is het belangrijk om te weten dat producten die volgens jouw specifieke wensen, op aanvraag gemaakt zijn, uitgezonderd zijn van het wettelijke herroepingsrecht. MOOII Babyspulletjes is dus niet verplicht om een artikel retour te nemen wanneer het op aanvraag volgens jouw wensen en specificaties gemaakt is. Neem in het geval je ontevreden bent wel altijd contact met ons op. Kleuren en foto’s van onze producten op de social media kanalen kunnen soms afwijken van de werkelijkheid.

Afzien van je aankoop
Bij op maat gemaakte / gepersonaliseerde producten kan niet worden afgezien van uw aankoop.

Aansprakelijkheid
MOOII Babyspulletjes aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die kan ontstaan door het gebruik van de producten van MOOII Babyspulletjes. Alle aansprakelijkheid van MOOII Babyspulletjes en de producten van MOOII Babyspulletjes voor alle schade, van wat voor aard dan ook, direct of indirect, worden uitgesloten. Daarnaast is MOOII Babyspulletjes niet aansprakelijk voor de schade die bij uitvoering bij derden kan ontstaan.  De aansprakelijkheid van MOOII Babyspulletjes is maximaal beperkt tot het aankoopbedrag van het desbetreffende artikel.

Aanbiedingen
Alle aanbiedingen bij MOOII Babyspulletjes zijn vrijblijvend. Mits anders is vermeld. Als een consument gebruikt maakt van een aanbieding, heeft MOOII Babyspulletjes het recht om binnen drie werkdagen af te zien van de aanbieding. Aanbiedingen gelden bij MOOII Babyspulletjes niet automatisch voor nabestellingen. Aan aanbiedingen die in het verleden zijn geweest, kunnen geen rechten worden ontleent.

Overmacht
MOOII Babyspulletjes kan niet aansprakelijk worden gesteld als het voorkomt dat de bestellingen niet kunnen worden geleverd ten gevolge van overmacht. Onder overmacht wordt bedoelt: elke bijzondere oorzaak / omstandigheid welke in redelijkheid niet voor het risico van MOOII Babyspulletjes behoort. Denk hierbij aan vertraging door toeleveranciers, storingen in het internet, werkstakingen, overheidsmaatregelen, etc.

MOOII Babyspulletjes mag als er sprake is van overmacht, de overeenkomst ontbinden of de voorwaarden aanpassen. In geen enkel geval is MOOII Babyspulletjes verplicht om een boete of schadevergoeding te betalen.

Diversen
Door te bestellen verklaart u ouder te zijn dan 18 jaar.

Bestellen bij MOOII Babyspulletjes vereist dat je ons je klantgegevens bezorgt. MOOII Babyspulletjes gebruikt deze gegevens voor de administratie van je bestelling, het beheer van bestellingen, leveringen en facturen en het opvolgen van betalingen. Je gegevens worden niet doorgegeven, verhuurd of verkocht aan derden. Je hebt als Koper steeds recht op inzage en verbetering van deze gegevens. Op verzoek zal MOOII Babyspulletjes je gegevens uit onze database verwijderen. Stuur dan een mail naar info@babyspulletjes.nl.