Over ons

Handgemaakte en unieke babyspulletjes met veel liefde gemaakt.

MOOII Babyspulletjes is opgericht op 1 februari 2021. 

Het is allemaal begonnen tijdens de zwangerschap van Ingrid: 
“Tijdens de zwangerschap van mijn eerste kindje ben ik veel aan het zoeken geweest naar leuke babyspulletjes, zoals kleertjes, dekentjes, wikkeldoeken, etc. Toch waren de spullen in de winkels vaak nét niet mijn stijl. Mijn moeder is vervolgens met mij stoffen gaan uitzoeken die ik mooi vond en is hiermee aan de slag gegaan. Ik kreeg een prachtig babynestje met bijpassend dekentje van haar, helemaal in mijn stijl! Toen begon het maken van een eigen babyuitzet bij mij te kriebelen, dus ben ik er zelf mee aan de slag gegaan. Na veel positieve reacties van mensen om me heen, leek het me leuk om mijn zelfgemaakte babyspulletjes ook aan anderen te kunnen verkopen. De bevallingsdatum kwam in zicht en ik wist dat ik de naaimachine rond die tijd even in de kast zou moeten stoppen, dus heb ik Irma er bij gevraagd: en zo ontstond MOOII Babyspulletjes.”

Ingrid en Irma kennen elkaar via hetzelfde volleybalteam waarin zij spelen. Irma heeft de opleiding Fashion & Textile Technologies afgerond en heeft tijdens haar opleiding vaak achter de naaimachine moeten zitten. 
We zijn beide erg creatief aangelegd. Het bedenken en verbeteren van nieuwe producten is één van de leukste dingen om te doen. Ook is het samenstellen van de producten iets wat erg bij ons past. We zijn steeds opzoek naar de leukste printjes en stofcombinaties voor onze producten. 

Ons logo

De naam ‘MOOII Babyspulletjes’ komt voort uit de betekenis van onze namen. Ingrid betekent namelijk ‘schoon’ in het Noors. De betekenis van de naam Irma is ‘verbonden’. Een synoniem voor ‘schoon’ is ook wel ‘mooi’ en in het logo zie je dat de letters ‘oo’ met elkaar verbonden zijn. Tot slot is MOOII geschreven met dubbel I, dit omdat ons beide namen met deze letter beginnen 😉

Wie zijn wij?

Hoi!

Ingrid Attema-Talsma

Co-Founder

Irma Reinstra

Co-Founder

Kraamcadeaus en meer

Ben je op zoek naar leuke babyspulletjes voor je eigen kleine spruit of zoek je een origineel kraamcadeautje? Neem eens een kijkje op onze website!